Αναζήτηση
Προϊόντα
    Menu Close

    Όροι και Προϋποθέσεις

    Όροι και Προϋποθέσεις - RECOSPORT

    Η χρήση (επίσκεψη ή παραγγελία προϊόντων) αυτού του ιστότοπου συνεπάγεται την αποδοχή αυτών των όρων και προϋποθέσεων. Για τη σωστή χρήση του ιστότοπου, συνιστούμε την προσεκτική ανάγνωση των όρων και προϋποθέσεων.

    Αυτός ο ιστότοπος διατηρείται και λειτουργεί από τη RECOSPORT, εφεξής αναφερόμενη ως "Εταιρεία".

    Το άτομο ή η νομική οντότητα που καταθέτει παραγγελίες και αγοράζει προϊόντα μέσω των ιστότοπων της RECOSPORT θα αναφέρεται ως "Πελάτης".

    Οι ψηφιακές φωτογραφίες, τα κείμενα, τα τεχνικά δεδομένα, οι τιμές και άλλες πληροφορίες που βρίσκονται στον ιστότοπο θα αναφέρονται εφεξής ως "περιεχόμενο".

    Ολόκληρο το περιεχόμενο του ιστότοπου αποτελεί ιδιοκτησία της Εταιρείας και προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Κάθε μη εξουσιοδοτημένη χρήση των ανωτέρω στοιχείων είναι ποινικώς ευθύνης σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους.

    Οι τιμές, η διαθεσιμότητα και οι περιγραφές των προϊόντων που εμφανίζονται στον ιστότοπο είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και χωρίς πρόσθετη γραπτή επιβεβαίωση από την εταιρεία, η RECOSPORT δεν αναλαμβάνει νομική ευθύνη για οποιαδήποτε σφάλματα στην επεξεργασία, εμφάνιση και/ή καταχώρηση.

    Η RECOSPORT διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί παραγγελίες για εσωτερικούς λόγους χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.