Αναζήτηση
Προϊόντα
    Menu Close

    Ασύρματο Προστατευτικό Γόνατος Pro Touch - Ηλεκτροστιμοποίηση

    Ανακαλύψτε ένα ευέλικτο σύντροφο για την κινητοποίηση των μυών, τη χαλάρωση, τη βελτίωση της κινητικότητας και την υποστήριξη του γόνατος με το AcuKnee Wrap.
    ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: FIT73011
    €42.00
    i h

    Ανακαλύψτε ένα ευέλικτο σύντροφο για την κινητοποίηση των μυών, τη χαλάρωση, τη βελτίωση της κινητικότητας και την υποστήριξη του γόνατος με το AcuKnee Wrap.

    Σχεδιασμένο για μακροχρόνια άνεση και λειτουργικότητα, αυτός ο επίδεσμος συνδυάζει την τεχνολογία TENS/EMS της HiDow με ένα υψηλής ποιότητας σχεδιασμό, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε μια ισορροπημένη συνδυασμένη ανακούφιση και ανανέωση.

    Κύρια χαρακτηριστικά:

    • Άνεση και διακριτική φορεσιά από νεοπρένη: Το ελαφρύ και άνετο νεοπρένο εξασφαλίζει μακροχρόνια και διακριτική φορεσιά, βελτιώνοντας τη γενική άνεση κατά τις συνεδρίες θεραπείας.
    • Ακριβής ανακούφιση από τον πόνο: Ένα εσωτερικό σιλικονούχο επένδυση κατευθύνει ακριβώς τα σημεία του πόνου, τροφοδοτούμενο από τη συσκευή TENS/EMS της HiDow.
    • Ασφαλές, ρυθμιζόμενο και απεριόριστη κίνηση: Το πατενταρισμένο Velcro εξασφαλίζει μια ασφαλή και άνετη εφαρμογή, επιτρέποντας την απεριόριστη κίνηση κατά τις συνεδρίες θεραπείας.
    • Βελτιωμένη ευελιξία και εξατομικευμένη χαλάρωση: Αποκτήστε αυξημένη ευελιξία και κινητικότητα μέσω αποτελεσματικής μυϊκής διέγερσης. Ρυθμίστε την ένταση της συνεδρίας για βαθιά χαλάρωση και ανακούφιση, οπουδήποτε, οποτεδήποτε.
    • Ανθεκτικός και ασφαλής σχεδιασμός: Κατασκευασμένος για μακροχρόνια χρήση, παραμένοντας σταθερός κατά τη διάρκεια διαφόρων δραστηριοτήτων.

    Προδιαγραφές προϊόντος:

    Διαστάσεις: 31,5 "x 10,5";

    Βάρος: 380g.

     

    0.0 0
    Γράψτε τη δική σου αξιολόγηση Κλείσιμο
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *